Rólam

Rólam

Diákként kezdtem el dolgozni telefonos értékesítőként. Elsőként a Hungarotelefon kft.nél dolgoztam ahol az értékesítés alapjait sajátítottam el. Ezután a Paradise Solution-nél kezdtem gimnázium mellett dolgozni, ahol több területen is dolgoztam, mint például: kérdőív, értékesítés, kapcsolattartás. Gimnázium után elvégeztem egy Rendszergazda – Webmester tanfolyamot (OKJ)

Tanulmányaim közben jelentkeztem a TopShophoz ahol értékesítés kapcsán komplex oktatásban részesültem és a kezdeti nehézségek után 3 hónap alatt top értékesítővé nőttem ki magam. Az eredményeim folyamatosan nőttek. Harmadik év után vezetőváltás történt, tönkretették az addigi rendszert és aki tehette munkahelyet váltott, köztük én is. Ezután a WS Teleshopnál kezdtem el dolgozni ahol pár évet dolgoztam.

Vállalkozóként egy mobilalkalmazásnál kezdtem el dolgozni értékesítőként, megtaláltam a módját, hogy hogyan hozzak be az elvártnál több céget, így megindult a növekedés. Ennek köszönhetően bővült a csapat és 2 értékesítőt vettek fel, oktattam őket és segítettem a napi munkájukat, ez mellett én is telefonáltam, statisztikákat és riportokat készítettem. Később német piac felé nyitott a cég és felvettek egy német értékesítőt, illetve egy kiszervezett értékesítővel is együtt dolgoztünk. Webes és marketinges tanulmányaimnak köszönhetően segítettem a marketinges munkáját és igyekeztem automatizálni, amit lehetett pl. chatbottal különböző játékokat készítettem, mint pl. Berlini utat lehetett nyerni, letöltötték az alkalmazást és meg kellett találni az egyes ajánlatokban elrejtett kódot, amit a chatbot rendszerben kellett megadni és a helyesen válaszolók között sorsoltunk. Feladatom közé tartozott később CRM, Support, Vállalatirányítási rendszerek kiválasztása és ezek felépítése a cégre szabva. Rengeteg tapasztalatot szereztem az együttműködésnek köszönhetően, ezt ezúton is köszönöm.

Időközben elkezdtem egy haladó webfejlesztő tanfolyamot, mellette angol nyelvet is tanultam, mert tervben volt Anglia felé nyitni és mivel maximalista vagyok szerettem volna ezt a legjobb minőségben csinálni. Elvégeztem továbbá IT tesztelő tanfolyamot a cégnek köszönhetően, mivel az alkalmazást és a weboldalt tesztelni kellett. A tesztelésre kiépítettünk egy csapatot, megterveztem a tesztelés menetét és le is vezényeltem. Egyre szimpatikusabbá vált a webfejlesztés és az online marketing. Ennek köszönhetően ma már abban segítek vállalkozóknak és cégeknek, hogy az online jelenlétüket felépítsem A-Z-ig. Amennyiben szeretnéd igénybevenni a szolgáltatásaimat biztosíthatlak afelől, hogy jó kezekben leszel. Valósítsuk meg együtt az elképzelésed és vedd fel velem a kapcsolatot!