Csomagok / Google Ads

Főoldal / Google Ads

Google Ads

Régebben Google Adwordsnek hívták, mára már Google Ads néven érhető el az internet legismertebb keresőmotorja.

Amennyiben szeretnéd, hogy az új ügyfelek megtaláljanak bizony el kell kezdened hirdetni, mert a konkurenciád már csinálja. Írd csak be a google keresőjébe, hogy mivel foglalkozol, illetve hogyan keresnének rá a szolgáltatásodra és látni fogod, hogy bizony hirdetnek. Segítek abban, hogy elsők között jelenj meg és téged bízzanak meg munkával, vagy a te termékedet válasszák.

Van már online jelenléted, weboldalad, egyéb platformod és szeretnéd ha az emberek tudnának is róla? Érdekel milyen Google kampánytípusok vannak? Mutatom:

Ajánlatkérés

Keresés

Ennek a segítségével a termékeid, vagy szolgáltatásaid iránt érdeklődő ügyfeleket érhetünk el szöveges hirdetéssel. A keresési eredmények helyezését tudjuk ezzel akár az első helyre hozni a Google.com oldalon.

Display

Különböző típusú vizuális hirdetéseket jeleníthetünk meg képes, szöveges, vagy videós hirdetéssel. (Youtube, Mobil, Alkalmazás)

Shopping

A termékeidet reklámozhatjuk Shopping hirdetésekkel, melyek növelik az online és üzletben történő értékesítéseket és webhelykattintásokat.

Alkalmazás

Alkalmazások promóciójának növelését érjük el, amik a Kereső, Display, Google play, és Youtube-on jelennek meg.

Smart

Automatizált hirdetések létrehozása az üzleti célok elérése érdekében. Google, Google térképen és szerte a weben megjelenő szöveges és képes hirdetéseket hozhatunk létre.

Helyi keresés

Ösztönözzük az ügyfeleket egy fizikai hely, bolt meglátogatására. Google térképen és keresésben helyezünk el hirdetéseket.

Felfedezési

Azaz Youtube, Gmail és Discover rendszerében, illetve más helyeken helyezhetünk el így hirdetést. Márkával végzett tevékenyégek ösztönzésére használható, vizuálisan gazdag személyre szabott hirdetések.

Hogyan működik?

Megismerem a tevékenységedet, amennyiben van már fiókod átnézem (Audit)

Kulcsszókutatás, versenytárs elemzés

Megmutatom várhatóan mennyibe fog kerülni 1 kattintás

Kalkulálok, hogy nagyságrendileg mennyit kell költened

Kampánytervezés

Helyek, Célközönségek egyeztetése

Hirdetések elkészítése (szövegezés, képes hirdetés létrehozás, stb.)

Tesztelés és Indulás

Megállapítjuk, hogy mennyibe kerül 1 konverzió azaz vásárlás

Heti riportolás

Optimalizálás

Kérj ajánlatot és a rendszer beállításain át mindenben segítek, hogy a legjobb helyen és a legjobb minőségben jelenjen meg a hirdetésed, amivel új vevőket, vagy munkát szerezhetsz.
Kérjen árajánlatot!

Árajánlat kérése

Az ajánlatkérés gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatót