• Összes
  • Webshop
  • Weboldal
  • Marketing
10 November 2021

www.amikalandunk.hu

Webshop készült az Amikalandunk.hu számára. Stripe bankkártyás fizetést kötöttünk be és hozzá billingo számlázót. A webshophoz több grafikai anyag is készült mockupokkal és kreatív szövegekkel. A design kiválasztása után személyre szabtuk és elegáns megjelenést kölcsönöztünk a kaparós könyv bemutatása érdekében.

05 Szeptember 2021

www.erpsystem.hu

A vállalatirányítási rendszer weboldala egyedi design alapján készült el. A megbízóval, szövegíróval és designerrel folyamatos egyeztetések folytak, hogy a lehető legjobb anyagot állítsuk össze. Fontos szempont volt, hogy magas minőségű és könnyen áttekinthető végeredményt érjünk el. Vállaltirányítás a felhőből.

06 Október 2021

www.akkugenerator.hu

A webshopot tuningoltunk, kreatív anyagokkal és összeköttetésekkel, mint pl. Google shopping, Facebook katalógus, Árukereső. Készült videó a youtube-ra, hangalámondás, animációs reklám a Fishing & Hunting csatornára. Hirdetések a fentebb említett platformokra, továbbá nyereményjáték szervezés.

01 Október 2021

www.sopince.hu

Webshop készült a Parajdi sópince számára. Fontos szempont volt, hogy minél átláthatóbb és egyszerűen kezelhető legyen a felület mind a vásárlók és admin szempontjából is. Egyedire szabtuk a szállítási módokat, továbbá a beérkezett rendelések kezelését menedzselését is egyszerűsítettük.

11 Augusztus 2021

www.woodhouses.hu

A weboldal elkészítésén túl egyedi cms (tartalomkezelő) és egyedi naptáras foglaló rendszer készült a Woodhouses számára. Bekötöttünk Otp simple bankkártyás fizetést és számlázz.hu integrációt is a rendszerbe. Lehetőség van különböző házak, galéria, gyík, foglalások, alapadatok és még sok más információ felvételére és változtatására is.

16 Július 2021

www.allergiaszures.hu

Szoboszlai Teréznek új weboldalt készítettünk egyedi cms (tartalomkezelő) és időpontfoglaló rendszerrel. Az időpontfoglalás megkönnyíti az adminisztrációt, hiszen a páciensek adatait egy gombnyomással pdf-ként lehet nyomtatni, így nem kell töltögetni, csak aláírni. Egyedi blogmotor is készült.

23 Június 2021

www.horvathuveg.hu

Új, egyedi fejlesztésű natív weboldal és egyedi design készült a Horváth Üveg számára. Grafikai tervezésnél több irányt is egyeztettünk, miután megszületett a fekete és kék kombináció. A weboldal gyors és könnyen áttekinthető, így a szolgáltatások és üvegtípusokat könnyedén kiválaszthatják. Egyedi kapcsolati űrlap is készült,

11 Június 2021

www.ablakhuszar.hu

Hegyi Gábornak készült egy egyedi natív bemutatkozó oldalt, ahol elérhetőek a szolgáltatások és a hibák javításának könnyítése érdekében feltöltöttük a vasalatokat is, így könnyen azonosítható a megrendelő részére, hogy milyen vasalat szükséges. Google ads hirdetéssel érjük el nagyon hatékonyan a megrendelőket.

03 Június 2021

www.howproject.hu

Új weboldalt és egyedi fejlesztésű cms (tartalomkezelő) rendszert készítettünk a H.O.W. Project számára. Az oldal többnyelvűen készült el, kezelni lehet a rendszerben híreket, véleményeket, új fő és aloldalt létrehozni, továbbá tartalmaz galériát és slidert is a fejlesztés.

29 November 2019

www.phoenixboard.hu

29 November 2019

www.csapjlera.hu

29 November 2019

www.gepkezelomunka.hu

29 November 2019

www.prophonemobile.com

29 November 2019

www.miletrans.hu

29 November 2019

www.csabatetodoki.hu

29 November 2019

www.aszallito.com

29 November 2019

www.gardrobom.com